ŽENSKÝ JANG A OSVÍCENÝ MUŽ

OSVÍCENÁ ŽENA ? OSVÍCENÝ MUŽ?….
Po semináři v duchu metody OctoCodes v Praze tuto sobotu… jsem si psala s jednou rebelkou. Přehazovala jsem si myšlenky v hlavě tam a zpět a přemýšlela, jak najít nějaký tak trochu “návod” pro ženy, které mají v sobě více jangu – ve svém vyzařování. Tím teď nemyslím srdce. Tam je nebo by spíše měla být rovnováha těchto dvou základních energií. Vždyť z nich jsme přeci stvořeni 🤣 z lásky a světla-síly🤣🤣. Jak v sobě přetransformovat ten viditelný jang do jeho ženského vyjádření. Aby sílu neztratily a jejich jang nebyl v polaritě mužské a tedy na své okolí “netlačili” …muži se jejich síly nebáli a ony ji pro strach, že je opustí záměrně byť nevědomně v sobě nepotlačovaly nebo ji mužům nepředávaly…… Obecný návod není, ale tady jedna malá inspirace z FB. A můj dovětek? Když hledáte se srdcem otevřeným, informace chodí….věci se dějí…. zůstaňte tedy otevřeni všemu, co k vám přichází, nezavrhujte nic a udělejte v sobě prostor pro přijetí….❤️✌🏽 a tady je ten článek:

Žena je sama schopná vnímat skutečnost, pravdu.
Takže žena zná pravdu a muž by se pravdu měl dozvídat od ženy, ne od jiného muže, nebo z nějakého systému, učení, či náboženství.

To jsou lidské plytké vědomosti.

Žena pozná prapodstatu.
Žena se sama dokáže dostat do stavu stability, pozice, kdy je vědomá.
Vědomá žena je v podstatě vědma.
Vědomá žena je sama o sobě zdrojem světla, ona je Světlo.
Proto žena nemůže být osvícená, to je nesmyslný esoterický pojem.
Ženy prahnou po osvícení a to je zoufalý projev nepochopení a usídlení mužského principu v ženách.
Osvícený může být pouze muž a to právě svojí vědmou, ženou, jejím Světlem.
Žena je skutečná stabilita, kterou v ní nachází muž, ten je potom vnější stabilitou, o kterou se následně ve vnějším světě opírá žena.
Uvnitř je žena spojená s Bohem, venku je spojená s mužem a muž skrze ženu poznává pravdu.

.~Tomáš Keltner~.

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *