Praxe – o rebelkách :))

Když jsem nedávno brouzdala po netu, že si potřebuji odpočinout a válet se a jen tupě na něco zírat… a hlavně nemyslet na čísla z daňovch přiznání :))) , narazila jsem na show Jana Krause. Je to hvězda jako vyšitá. Vy, co znáte metodu Octo Codes, víte o čem mluvím. A ve svém  pořadu měl Věru Špinarovou . Já jsem se tak nasmála. Věra – je  /byla/ typická představitelka rebelské energie. 

O REBELKÁCH jsem již psala v předchozích příspěvcích – tady to nebudu znovu připomínat, chci jen ukázat příklady :)) 

Podívejte se , jak v příspěvku dorazí na podium. Jelikož je to jangovka – jako když vyšije :))), tedy i její tělesný projev je tak trochu víc klučičí – prostě jangový :)) A přesto to byla krásná žena! Na to pozor milé jangovky :))) Ale co vám na tom videu chci ukázat: 

  • když jang je sám sebou, jak je krásný, čistý, přímý, hlučný, výrazný….. a přesto je to nádherná žena
  • to, že když tento jang, který ta bytost, ten člověk v sobě má a z jeho fyzického těla kouká každým detailem – obléknete do „hadrů“ , které jsou také jangové, které vibračně souzní s vámi, tak jak je to přirozené a vše plyne …
  • v tomto dalším odkazu se podívejte na to , jak to vypadá, když ten stejný jang necháte „znásilnit“ jinem. Tedy, když si žena tohoto typu, této energie nechá na sebe obléci věci, které jsou výrazně „holčičí“ jinové, měkké , kudrnaté – týká se to i vlasů – jak jí to bere její drive, její podstatu… / A to si tady ponechala aspoŇ černé oblečení, které rebelky unesou / Pokud patříte mezi ty, které to již cítí – a to umí všichni, to není ničí výjmečnost – tak to uvídíte. Když se takto výrazná jangovka oblékne do jinu – na fyzické rovině je to pocit „zmatenosti“, ztrácí svou sílu, rozhodnost, člověk je nesvůj, „něco“ mu nesedí – ale neví co… je to prostě nesoulad toho venkovního a vnitřního energetického nastavení ….

a tady je ten odkaz k prvním dvou bodům – rebelka v plné síle :))

https://youtu.be/btlhvZRXk6A

a tady je druhý odkaz z 2012 a sledujte, jak je „jiná“ , sledujte vlasy, vyjadřování…

https://youtu.be/Boyhlb5wHck 

PROSTĚ NENÍ TO TAK, ŽE NĚKDY MÁTE NÁLADU NA TO A JINDY NA ONO /teď nemyslím, že se někdy chcete obléci do tepláků a jindy do provokativních šatů, to je v pořádku /… PROSTĚ TU ENERGII, S KTEROU SE ČLOVĚK NARODÍ, TU MÁ PO CELÝ ŽIVOT. NEMĚNÍ SE, JENOM ZRAJE. A NEMÁ JI PO NIKOM! JE PROSTĚ OSOBITÝ. POKUD MÁ NĚCO PO RODIČÍCH ČI JINÝCH PŘÍBUZNÝCH, JSOU TO JEN PŘEVZATÉ VZORCE A SCHEMATA CHOVÁNÍ.  JE TO TAK, ŽE TU SVOU PŘIROZENOST – TU ENERGII, KTEROU DOSTAL DO VÍNKU , SE ČLOVĚK  V PRŮBĚHU ŽIVOTA SNAŽÍ  POTLAČIT, ABY BYL … TŘEBA… PŘIJÍMÁN SVÝM OKOLÍM. 

PARADOXNĚ VYSVOBOZENÍ JE JEDNODUCHÉ: BÝT SÁM SEBOU . POTOM JE PŘIJATELNÝ I PRO OSTATNÍ ))) JEN MÍT ODVAHU TO ZKUSIT :))

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *